ΔΩΡΟ | ΓΑΜΟΣ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | ANNIE SLOAN

 Κάθε σπίτι έχει εκείνο το έπιπλο της γιαγιάς ή της θείας που είναι γηραιότερο από όλους μας μαζί. Έπιπλα βαριά και σκούρα που έχουν χάσει την αίγλη της εποχής τους. Και φυσικά τα σουηδικά, κιτρινισμένα έπιπλα που κάνουν τα σπίτια μας πιο άχρωμα ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν εν δυνάμει έργα τέχνης. Με τα χρώματα Chalk Paint™ της Annie Sloan μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα έπιπλα του σπιτιού μας κάνοντάς τα, τα έπιπλα των ονείρων μας.  Απλά, εύκολα και οικονομικά χωρίς να αγοράσουμε καινούρια έπιπλα. Με δημιουργικότητα και καλή διάθεση μπορούμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας, δίνοντας του χρώμα και φως, κάνοντας το πιο φιλόξενο και ζεστό και πάνω απ’ όλα, να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας.
ΚΕΡΚΥΡΑ | ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 42 | τηλ: 26610 47768

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Tips Γυναίκα Διάφορα Κέρκυρα Σπίτι Συνταγές

Κέικ με σπαράγγια και ανθότυρο



Είναι περίεργο πώς μερικές φορές καθαρίζοντας το ψυγείο φτιάχνεις κατά λάθος ένα αριστούργημα!!! Αυτό συνέβη τις προάλλες που συνδύασα ένα ανθότυρο, μερικά σπαράγγια και λίγα αυγά.......αν σας αρέσουν τα πειράματα μπείτε στην κουζίνα!!




ΥΛΙΚΑ
250 γραμμάρια ανθότυρο
1 μάτσο σπαράγγια
1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
3 αυγά
300 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περίπου)
1/2 κούπα ελαιόλαδο




Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το ανθότυρο και το ελαιόλαδο να αφρατέψουν.
Κόβουμε τα σπαράγγια σε μικρά κομματάκια και κρατάμε τις κορυφές για ντεκόρ. Ρίχνουμε τα σπαράγγια στο μείγμα των αυγών και ανακατεύοντας. Αρχίζουμε να βάζουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πετύχουμε ένα σφιχτό χυλό. Ρίχνουμε τέλος το κεφαλοτύρι, αλάτι με μέτρο και πιπέρι μπόλικο!!!!
Αδειάζουμε σε καλά λαδωμένη φόρμα ψωμιού και από πάνω βάζουμε τις κορυφές από τα σπαράγγια.




Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 με 50 λεπτά και μέχρι να βγαίνει καθαρή μια ξύλινη φουρκέτα που θα μπήξουμε στο κέντρο!!!
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε φέτες. Απολαμβάνουμε με καφεδάκι με φίλους, αλλά και με κρασάκι. Στο ψυγείο είχα και λίγη μορταδέλα αλλά τελευταία στιγμή την ξέχασα, νομίζω όμως οτι και λίγο μπέικον θα πηγαίνει τρελά!!!!

Λί Λά φιλιά!!!



lilaspurplethoughts