ΔΩΡΟ | ΓΑΜΟΣ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | ANNIE SLOAN

 Κάθε σπίτι έχει εκείνο το έπιπλο της γιαγιάς ή της θείας που είναι γηραιότερο από όλους μας μαζί. Έπιπλα βαριά και σκούρα που έχουν χάσει την αίγλη της εποχής τους. Και φυσικά τα σουηδικά, κιτρινισμένα έπιπλα που κάνουν τα σπίτια μας πιο άχρωμα ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν εν δυνάμει έργα τέχνης. Με τα χρώματα Chalk Paint™ της Annie Sloan μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα έπιπλα του σπιτιού μας κάνοντάς τα, τα έπιπλα των ονείρων μας.  Απλά, εύκολα και οικονομικά χωρίς να αγοράσουμε καινούρια έπιπλα. Με δημιουργικότητα και καλή διάθεση μπορούμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας, δίνοντας του χρώμα και φως, κάνοντας το πιο φιλόξενο και ζεστό και πάνω απ’ όλα, να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας.
ΚΕΡΚΥΡΑ | ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 42 | τηλ: 26610 47768

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Tips Γυναίκα Διάφορα Κέρκυρα Σπίτι Συνταγές



Δυο ντιπ για το πασχαλινό σας τραπέζι


Θα σας προτείνω δυο υπέροχα ντιπ, που θα εντυπωσιάσουν στο πασχαλινό σας τραπέζι φέτος.
Συνοδεύουν πολύ νόστιμα όλα τα κρεατικά, τα λαχανικά και τις πατάτες.
Μέσα σε 10 λεπτάκια, μπορείτε να τα έχετε έτοιμα και τα δύο.
Και πιστέψτε με, οι καλεσμένοι σας δεν θα σταματήσουν λεπτό να … ντιπάρουν ξανά και ξανά!
Το βασικό συστατικό τους είναι το ανθότυρο, το οποίο μια χαρά μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με τυρί κρέμα, και να πάρουμε ένα εξίσου νόστιμο αποτέλεσμα.
Πάμε να τα φτιάξουμε!


Ντιπ με ανθότυρο, γιαούρτι και μυρωδικά

Τα υλικά μας:
200 γρ. ανθότυρο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
60 γρ. μαγιονέζα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
7-8 κλωναράκια μαϊντανό ή άνηθο ή δυόσμο
1 σκελίδα σκόρδου (προαιρετικά)
¼ πράσινης πιπεριάς
αλάτι
Τι κάνουμε:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να πετύχουμε μια σάλτσα με κρεμώδη υφή.
Την αδειάζουμε σε ένα όμορφο μπολάκι ή σε μια πιατελίτσα, και σερβίρουμε.

Ντιπ με ανθότυρο, ντομάτα και βασιλικό

Τα υλικά μας:
180 γρ. ανθότυρο
80 γρ.γιαούρτι στραγγιστό
1 μεγάλη ντομάτα (μόνο σάρκα χωρίς ζουμί και σπόρια)
80 γρ. μαγιονέζα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κλωναράκια φρέσκου βασιλικού
1 σκελίδα σκόρδου (προαιρετικά)
αλάτι
Τι κάνουμε:
Ότι κάναμε και στο άλλο ντιπ.
Χτυπάμε δηλαδή όλα τα υλικά στο μούλτι και μόλις το μείγμα μας αποκτήσει κρεμώδη υφή, είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία!
Ελένη Κ. (eleniscooking)